Potrzebuje na gwałt kwoty 28.50. Czy ktoś mógłby mi ja pożyczyć w formie przelewu internetowego ? Kwotę oddaje w czwartek
Pozdrawiam Mesajah
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pożyczę Kwote 28.50 do Czwartku :)
|
Witam
Potrzebuje na gwałt kwoty 28.50. Czy ktoś mógłby mi ja pożyczyć w formie przelewu internetowego ? Kwotę oddaje w czwartek Pozdrawiam Mesajah
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.12.2013, 22:32
Ja mogę polecić śmiało Krystiana bo jest 100% uczciwy tylko że obecnie ja nie mam nic kasy na koncie bo żadnych interesów nie prowadzę więc nie jestem w stanie mu użyczyć, ale jeśli ktoś by był to prosiłbym o pomoc dla niego
14.12.2013, 23:04
Wyślij mi na PW numer konta i dane do przelewu.
14.12.2013, 23:11
Sword Poszło
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
14.12.2013, 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2013, 23:18 przez Swordancer.)
Wysłałem na pw potwierdzenie. Jak oddasz, to po prostu mi wyślij pw lub napisz tutaj. Potwierdzenie przelewu też wysłałem.
14.12.2013, 23:20
Nie ma problemu i dzięki za pomoc
|