Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Nie odpisuj im, ustaw hasło na chomika, usuń pliki muzyczne.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Tylko boli mnie jedna rzecz, a mianowicie przy wiadomości pisało "Wiadomość administracyjna" taki sam napis jak przy PW od administracji chomikuj.pl i się trochę martwię.
Chomik został usunięty.
  Odpowiedz
Przypominam to nie prawdziwe ZPAV , bo prawdziwe ZPAV wysyła wiadomości na skrzynkę pocztową .
  Odpowiedz
To powiedz mi czemu widniało info 'wiadomość administracyjna'?
  Odpowiedz
Właśnie się zastanawiam .
  Odpowiedz
Noix napisał(a):To powiedz mi czemu widniało info 'wiadomość administracyjna'?
Pokaż screen czy faktycznie tak pisze.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(01.09.2012, 16:54)Diablo09 napisał(a): Pokaż screen czy faktycznie tak pisze.
Zgadzam się pokaż tego screena to może ci uwierzę .
  Odpowiedz
[Obrazek: 39637238115007299463.jpg]
  Odpowiedz
Dziwne , prze de wszystkim wiadomość administracyjna ma czerwony pasek nie zielony
  Odpowiedz
Zobacz czy w tym samym miejscu co i od administracji prawdziwej bo może ktoś po prostu wkleił to do wiadomości jako obrazek i wyrównał do lewej np :)

________________________________________________________________________________________________________________________

u mnie wiadomość administracyjna pisze po zielonemu tak jak i na screenie.

i masz u dołu w wiadomości coś takiego

Odpowiadasz na wiadomość od administracji Chomikuj.pl. Aby dział obsługi użytkownika mógł się z Tobą skontaktować, podaj swój adres e-mail.

E-mail:
??
  Odpowiedz