Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Dzieki za odpowiedz. Czyli nie zwazasz na to co napsiali ze czekaja na odp do 7dni ? Bo chyba jesli nie maja zadnych twoich danych to nic nie moga zrobic ?
  Odpowiedz
Ciagle szukam informacji o co w tym chodzi

Czy ktoś jeszcze dostał taka wiadomość?
  Odpowiedz
Dużo osób dostało dziś taką wiadomość. W tym masę popularnych chomików. Masa z nich ma wejście na hasło, a wczoraj jeszcze nie miała. Dużo osób pytało co z tym zrobić. Ja mówię - NIC. Zignorować. Nie ma potwierdzenia autentyczności. Ja też mogę takie wysłać. Dopóki nie przyjdzie pismo z sądu jesteście bezpieczni.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Polecam lekturę tego artykułu wszystkim zainteresowanym w sprawie:
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,1...sieci.html?
Szczególnie ciekawe informacje są na drugiej stronie. :)
  Odpowiedz
(22.09.2012, 10:07)scarab napisał(a): Polecam lekturę tego artykułu wszystkim zainteresowanym w sprawie:
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,1...sieci.html?
Szczególnie ciekawe informacje są na drugiej stronie. :)

Tak wiec to jest chyba poprostu naciaganie . Chodzi tylko o wyludzenie pieniedzy zgadza sie ???
  Odpowiedz
Tak,dało by, mniejsza konkurencję :D
Niech usuwają mniejsza konkurencja będzie, jakoś wiekszość olewa takie wiadomości i nic się nie dzieje;p a po drugie jakoś nie wyczytałem żeby ktoś w sądzie był;d
  Odpowiedz
Z ZPAV również nie wiem czy ktoś w sądzie był, nie pisali ludzie o tym za często. Kilka osób dostało kary ale nie miało to połączenia z ZPAV.
Ech...
  Odpowiedz
Powiem szczerze tak, najbezpieczniej jest usunąć z chomika muzykę.
Nie znam żadnej osoby która udostępnia filmy i gry, która została by za to
pozwana czy też upomniana. Tak więc z pewnością te typu plików radze uploadować
a z muzyką dać sobie spokój. Tyle ode mnie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Nie znam żadnej osoby która udostępnia filmy i gry, która została by za to
pozwana czy też upomniana.

No widzisz a ja znam osobę, której policja złożyła wizytę.
Była to adminka forum zbanowani.com.pl lecz próżno szukać tego forum
w sieci ponieważ już nie istnieje.
  Odpowiedz
(22.09.2012, 17:38)CzekoladowyBaron napisał(a): No widzisz a ja znam osobę, której policja złożyła wizytę.
Była to adminka forum zbanowani.com.pl lecz próżno szukać tego forum
w sieci ponieważ już nie istnieje.

Poprawka. Forum istnieje. Zmieniło tylko nazwę. :) Nie jest to jednak zbyt popularne miejsce w sieci.
Linku ze względów oczywistych podać nie mogę. No chyba, że Administracja się zgodzi. :D
  Odpowiedz