Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent Mikołajkowy.
WazzUp poimprezował :D
  Odpowiedz
O lol, rzeczywiście ...
U mnie ten weekend coś długo trwa :D
  Odpowiedz
Piszecie o niedzieli, a ja potrzebuję pilnej odpowiedzi.A połowa to pisze nie na temat:(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Biżuterie jakąś koleżanka nosi..? Proponuję bransoletkę:) Nawet ze srebrną powinieneś się zmieścić w cenie, nie da się nie trafić w gust czy rozmiar :) idealna na prezent:)
  Odpowiedz
Aniodiable napisał(a):Buhay ja jestem już w Technikum anie w pierwszej klasie.

Jesteś w technikum w pierwszej klasie.

Aniodiable napisał(a):...a ty mnie chyba wziołeś za dzieciakaHaha

Sądząc po tym co piszesz to tak.

Aniodiable napisał(a):Ja potrzebuję prezentu dla dorosłej kobiety oraz dojrzałej.

Dla Ciebie to i 14 latka będzie dorosła.

Aniodiable napisał(a):Jeszcze nie dostałem odpowiedzi na to pytanie - zależy mi na tym.Wy na pewno z pewnością wiecie co kupujecie dla swoich dziewczyn czy tam żon(Odnosi się do płci męskiej).

Nie patrz kto napisał a kto nie, bo tak to się nigdy nie doczekasz i wyjdziesz na zero, jak zwykle. Dostałeś kilka propozycji, więc pisz co masz zamiar kupić.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Jesli to prezent dla dziewczyny to ja poszukalbym jakies slodkiej maskotki przedstawiajacej mikolaja trzymajacego serce :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
P@weł napisał(a):Biżuterie jakąś koleżanka nosi..? Proponuję bransoletkę Nawet ze srebrną powinieneś się zmieścić w cenie, nie da się nie trafić w gust czy rozmiar idealna na prezent
Wiesz, sama bransoletka to nie wiem czy jej się spodoba.Jeśli ma to być prezent to wolałbym coś jeszcze jej kupić...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
W gimnazjum dostałam od kolegi srebrny łańcuszek ze słonikiem :) '

Mesajah napisał(a):Jesli to prezent dla dziewczyny to ja poszukalbym jakies slodkiej maskotki przedstawiajacej mikolaja trzymajacego serce

Z tym sercem to raczej ostrożnie. Ale jakiś mały, uroczy misiu jako ,,wykończenie" prezentu- czemu nie?
Szczerze mówiąc- sama nie wiem, co chciałabym dostać... Coś słodkiego/ pachnącego/ miękkiego/ zupełnie bezużytecznego/ uroczego...
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Aniodiable orty robisz ;) A dziewczyny w tym wieku chyba lubią biżuterię, wiec możesz jej zakupić jakąś ładną zawieszkę bądź łańcuszek. Albo płytę z muzyką- taką, jaką lubi.
  Odpowiedz
Demanufacture napisał(a):Albo płytę z muzyką- taką, jaką lubi.
Uprzedzając kolejne pytanie autora... Taką oryginalną płytę z muzyką, ze sklepu, nie nagraną przez Ciebie ;)
  Odpowiedz