Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent bez okazji dla dziewczyny.
Wiesz co, idzie zima ;]
Według mnie najlepszym prezentem mogłyby być ciepłe rękawiczki/bluza
Lub coś w tym stylu ;]

Przydadzą się na wieczorne spacery ;]
  Odpowiedz
Ja obstaje za szalikiem. Dziewczyna pomyśli, że dbasz by było jej ciepło. :D
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Jak dla mnie miło byłoby też kupić ciepłe skarpetki bo w nocy strasznie nogi marzną.

A jest jeszcze potwierdzone naukowo, że jak podczas seksu nogi są w czymś ciepłym (woda, skarpety) to lepiej o dobry orgazm ;]
  Odpowiedz
Skarpetki ale nie byle jakie :) Tylko oczywiście wełniane z jakimś fantazyjnym wzorem. Szalik najlepiej z frędzlami . :) A ogrzewać to niech ogrzewa swoim ciałem przeciez nie chodzi by ją ubrać od stóp do głowy
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
No tak, ale z tego co jest w temacie, to chyba chodzi o dziewczynę i nie mieszkają razem, więc nie zawsze będzie grzał
  Odpowiedz
A co wy mi tu gadu gadu uprawiacie? ;) Podoba mi się czapka lub szalik. W sumie najlepiej komplet, ale wiem że 5dych mi to za mało. Dziś byłem w centrum handlowym i za 5 dych to kupię szalik i nic więcej. Nie piszcie już o różach, spacerach, piknikach bo dla mojego charakteru to wiocha. :) Wolę jednak coś przedmiotowego.
  Odpowiedz
Ważne zeby dziewczyna była zadowolona,szalik bezie idealny na tą porę roku,wiec czemu by nie. daj znać czy prezent był trafiony.
  Odpowiedz