Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezentacja - gospodarka mieszana.
Muszę przygotować prezentację na temat gospodarki mieszanej, i potrzebuje pomocy. Chodzi oto, że prezentacja musi mieć co najmniej 15 slajdów. W tej prezentacji muszę zamieścić, to co wzięte jest z gospodarki rynkowej i gospodarki centralnie planowanej, co tworzy gospodarkę mieszaną. Czy jest ktoś kto mógł by mi zrobić taką prezentacje w power point, oczywiście nie za darmo, mogę dać trochę chomikowych punktów. Prezentacja musi być gotowa na dziś wieczór, za zrobienie mogę dać 70 tyś. pkt. a jeśli nauczycielce będzie pasować i nie będzie miała żadnych zastrzeżeń, dam dodatkowo 15 tyś. pkt.
W przypadku, kilku prezentacji wybiorę najlepszą która dostanie wyżej podaną kwotę.
Czemu zawsze dajcie zrobienie prezentacji na ostatnią chwile? niemożna było wczoraj?
Na razie może być pierwsze 5 slajdów, a reszta na wtorek. Punkty przeleje po tym jak będę miał gotową prezentacje w całości. Tylko żeby te 5 slajdów były gotowe do godziny 23:30. ok.
Postaram się wykonać :)
Polecam Michała:-) Dzisiaj wykonał mi całkiem przyzwoitą prezentację:D
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Czyli mogę liczyć na to że, dzisiaj te 5 slajdów początkowych będzie gotowych ?.
Raczej tak :)

Zaczynam robić
OK to czekam.
Prezentacja Wykonana :)
INFOMACJE NA PRIV