Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Problem z operą
Witajcie
Co mam zrobić żebym mógł poprawnie włączyć operę i skąd się wziął ten błąd ?
Przyszedłem ze szkoły włączyłem laptop, później operę i tu naglę błąd na środku ekranu
[Obrazek: 77014569740334669523_thumb.jpg]

Teraz korzystam z Mozilli, na operze miałem zapisane dużo stron internetowych i bardzo mi na tym zależy żebym to odzyskał :
Mam dwa konta jedno to moje gdzie jestem sam administratorem, a drugie konto to standardowe czyli mojej siostry.
Jeśli ktoś miał już taki problem albo wie co mogę zrobić żeby mi znowu poprawnie działa przeglądarka to prosiłbym o pomoc serdeczną ;)
Odpowiem na każde pytanie wasze :D
Dziękuje i pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Wejdź z konta administratora komputera, albo odinistaluj i zainstaluj ponownie operę.

Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Spróbuje wieczorem to zrobić, no bo nie widzę innego pomysłu żeby to obejść :(
Czarno to widzę...
  Odpowiedz
Przy dezinstalacji nie zaznaczaj po prostu wraz z operą usuwania wszystkich zakładek, historii itp.

Odpowiedz
Miałem podobny problem z Opera. Nie wskazywal mi zadnego bledu, tylko w trakcie przewijania obrazu "gora-dol" obraz był "rozbiegany". Wywalilem Opere i korzystam z przeglądarki Internet eksploer. Jest bezbledna.
  Odpowiedz
A próbowałeś: Klikasz PPM na ikonę opery i wybierasz Uruchom jako administrator

PPM - prawy przycisk myszy

Nie ma sensu jej odinstalowywać, bo działa prawidłowo tylko uprawnienia się zmieniły, też miałem ten problem. Jak nie zadziała to pisz, bo nie pamiętam, co dokładnie ustawiałem, ale coś zdziałamy. :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
  Odpowiedz