Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Problem z wyborem laptopa.
@Up, nie pomyślałem :( , a zorientowałem się po napisaniu wątku .

Czy najważniejsze teraz dowiedzieć się ile mają lat?
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Tak, przy używanych sprzętach wiek jest bardzo ważny.
Jak będę miał czas, to Ci poszukam w twojej okolicy, tylko gdzie ty mieszkasz?? Kokkola mi za dużo nie mówi ;)

Odpowiedz
Jak to nie będzie problem to z chęcią skorzystam :D . Kraków i okolice ;)
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
W cenie do 1400zł zainteresuj się tym:
http://olx.pl/oferta/laptop-toshiba-tecr...8;promoted
-15,6 cali
-Core i5
-240GB SSD (czyli najszybsze dyski, lepsze od tych standardowych)
-8GB RAM
-Dobra grafika jak na laptop
-Rok gwarancji
-Wzmacniana obudowa
-Windows 7

Wygląda nieźle, sprzedawany od firmy, czyli zawsze w ciągu 14 dni od momentu zakupu można zwrócić.

W okolicach Krakowa (max. 30km od niego)

Na razie ta propozycja, będę jeszcze szukał, jak znajdę to napisze :)

Odpowiedz
Tylko nie toshiba, omijaj tą firmę, to samo HP strasznie się grzeją i strasznie głośno chodzą.
Patrz za acer, lenovo to są spoko sprzęty, solidne i ciche.
  Odpowiedz
Ja mam (nie mój, ale można powiedzieć, że mam :D) laptop toshiba i jest bardzo solidnie wykonany, sprawnie działa i jest OK, co prawda niedawno się zepsuł, ale miał już ponad 6-7 lat, więc to usprawiedliwia. Aby rozwiązać problem z grzaniem się wystarczy podstawa z wiatraczkiem zasilana z kabla - wszystko ładnie działa, a koszt jej nie przekracza 30zł. Acer i lenovo to dla mnie takie firmy poniżej średniej, nic dobrego po za sprzętem dla firmy nie oferują. Takie moje zdanie, ty możesz mieć inne, każdy ma inne doświadczenie ze sprzętem danej marki.

Odpowiedz
Ja mam laptopa Toshiba Satelite, mam go już parę lat i ogólnie nie narzekam także wydaje mi się, że jeśli laptop to Toshiba jest godny polecenia.
  Odpowiedz