Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program Adobe PhotoShop CS6 nie uruchamia się
Witam,

od dwóch dni kombinuję z programem powyżej. O co dokładnie chodzi, ostatnio
postanowiłem zainstalować Adobe PhotoShop v13 (CS6). Pobrałem program
z Adobe.com w wersji trial, aby następnie aktywować go oryginalnym kluczem.
Zainstalowałem go. Program instalacyjny pokazał że wszystko ok - następnie odpalam program, a tu "Adobe PhotoShop CS6 przestał działać". Dodam, że program nawet nie uruchomił się. Sprawdziłem konfiguracje programu, wyczyściłem rejestr i zainstalowałem go ponownie kilkukrotnie i nic, ten sam problem. W końcu postanowiłem pobrać "pirata", ponieważ myślałem że być może ze strony Adobe jest problem, lecz problem ten sam. Pobierałem program już z 10 razy i dalej to samo. Komputer spełnia wymagania, wszystkie sterowniki są zainstalowane.

Dodam że na tym samym komputerze, Adobe CS5 instaluje się i działa normalnie.
Poniżej dodaję screeny.

Poprawna instalacja i zakończenie jej.

[Obrazek: Przechwytywanie-1345208400.png]

Komunikat iż program przestał działać.

[Obrazek: Przechwytywanie1-1345208400.png]

Jeśli macie jakieś pomysły pisać śmiało. Nawet jeśli nie pomożesz, możesz
podsunąć pomysł.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Również taki miałem problem zainstalowało mi , a potem bum cyk cyk pisze mi mi pomogło reiinstal systemu
  Odpowiedz
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A nwm ten PC nie ma porozwalanych folderów na C proponowałbym może defragmentacje dysku C lub wszystkich. Jak to robiłeś to nwm Yy
  Odpowiedz
Spróbuj odpalić program z wyłączonym antywirusem. Może blokuje on jakieś pliki, bez których program nie może się uruchomić.
To tylko pomysł, ale jak ktoś kiedyś powiedział "większość problemów z komputerem to wina wirusa albo antywirusa". ;)
  Odpowiedz
Pomysł dobry ale jak już pisałem program instalowany na świeżym systemie tj. nie ma w nim
żadnych programów oprócz Google Chrome, javy, sterowników. Tak więc nie może to być wina
antywirusa - ponieważ go nie ma.
  Odpowiedz
A chociażby spróbuj kliknąć ppm na ikonkę PS'a i uruchomić w trybie zgodności z [i tu sobie wybieraj]

Pewnie nie pomoże ale mi czasem pomogło.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Nie uwierzycie w czym był problem - w karcie graficznej.
Doszedłem do tego po wielu próbach, przestudiowaniu całego systemu.
W końcu PS ruszył ... ehhh.

[Obrazek: uda_osie-1345994966.jpg]
  Odpowiedz