Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do Hacku Świat Wg Zombie
Co sądzicie o tego typu programach?

Zastanawiam się czy go użyć, jednak nie chcę włamu na konto.
Może ktoś bardziej obeznany w programowaniu wypowie się na ten temat? Bo ja jestem zielona.
  Odpowiedz
Wszystkie tego typu programy służą jednemu - wyłudzaniu haseł do kont różnego rodzaju.
Wszystkie programy do których musisz wpisać hasło i login aby program coś "zhackował" to swego rodzaju keyloggery.

Zrozumcie ludzie, że aplikacji działających online (takich które pliki przechowują na serwerze) nie da się "zhackować" jakimś tam programem.
Do "hackowania" takich aplikacji nie używa się programów, najczęściej do zdobycia jakiejś korzyści w tego typu aplikacjach stosuje się metodę "bugusing" która polega na wychwytywaniu błędów w aplikacji które można w określony sposób wykorzystać.

Podsumowując:
TAKIE PROGRAMY WYSYŁAJĄ WASZE HASŁA I LOGINY DO OSZUSTÓW !
  Odpowiedz