Jeśli mogę odpowiem pierwsza. Oglądam POLSAT, TVN, TLC, ID, POLSAT CAFE, LIFETIME, CI POLSAT ale chyba najczęściej PULS i PULS 2 Bo są tam bardzo ciekawe filmy takie jak lubię przygodowe, komediowe , familijne. I tak na przykład 3 Maja będę miała okazje obejrzeć sobie o 16:15 King-Kong , o 20.00 Godzilla, o 22:50 Szczęki jeden za drugim jak maraton :-) same takie dość fajne jak dla mnie.
Programy telewizyjne
|
01.05.2016, 08:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.05.2016, 08:19 przez WhiteAngel.)
Jak w temacie, jestem ciekawa jakie programy telewizyjne najczęściej oglądacie i dlaczego akurat te?
Jeśli mogę odpowiem pierwsza. Oglądam POLSAT, TVN, TLC, ID, POLSAT CAFE, LIFETIME, CI POLSAT ale chyba najczęściej PULS i PULS 2 Bo są tam bardzo ciekawe filmy takie jak lubię przygodowe, komediowe , familijne. I tak na przykład 3 Maja będę miała okazje obejrzeć sobie o 16:15 King-Kong , o 20.00 Godzilla, o 22:50 Szczęki jeden za drugim jak maraton :-) same takie dość fajne jak dla mnie. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |