Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Programy typu Odkurzacz
Jedynym programem który dobrze "posprząta" swój komputer jest sam użytkownik.
Dla laików nie znam programów godnych polecenia ale postaram się do końca tygodnia wybrać najbardziej odpowiedni i przedstawię go w tym wątku.
  Odpowiedz
Ja używam czasami Odkurzacza , ale codziennie przy włączaniu kompa skanuje mi Advanced SystemCare . Ja jestem zadowolony z tego programu , ale nie jestem fachowcem , więc ciekaw jestem Waszych opinii na temat tego ASC .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Ccleaner jest lepszy, a jak jeszcze zainstalujesz dodatek CCEnhancer to w ogóle już miodzio. Nie trzeba specjalistycznych programów, bo w zestawie Cc+CCEn jest najlepszym pakietem do tego typu działań.
  Odpowiedz
(04.09.2011, 15:36)rafalk92 napisał(a): Ja używam CCleaner inogdy nie miałem problemów, usuwa bardzo dużo niepotrzebnych rzeczy i wywala całą masę śmieci
Zgodzę się z tobą nie raz usuwa mi po 50 mb dziennie niepotrzebnych plików..
  Odpowiedz
Ja używam obu tych programów i muszę powiedzieć że odkurzacz 13 jest lepszy pod względem wydajność ale cc szybciej czyści jeśli macie dużo kont do logowania polecam odkurzacza ponieważ ma opcje czyszczenia na wszystkich kontach

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
A ja polecam program Revo Uninstaller. Używam go do baaaaardzo dawna. Program służy odinstalowywaniu programów, usuwa pliki oraz cały "syf", który zostawia po usunięciu aplikacja. Wpisy w rejestrze także.

Plusem są częste aktualizacje oraz bezpłatna licencja.Chociaż jest też i płatna licencja PRO.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja polecam CCleaner tak jak nie , którzy użytkownicy . W tym programie można wyszukiwać zbędne pliki a potem zaznaczyć pliki , które są nam zbędne .
  Odpowiedz
Ja również polecam ccleaner to świetny program, używam go od wielu lat.

Wysłane z mojego GT-S5660
  Odpowiedz
ja osobiście używam CCleaner :P w 100% polecam jest super
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Odkurzacz mi nie pod pasował. Musiałam uważać by czego nie usunąć.CCleaner jest o wiele lepszy
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz