Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Projektor multimedialny, pomoc w wyborze.
Witam! Nie wiedziałem w którym dziale dodać ten wątek, ale myślę, że dobrze trafiłem.
Chciałby zakupić projektor multimedialny do swojego pokoju. Podłączyłbym go pod dekoder tv i oglądał w nim mecze, filmy itd oraz od czasu do czasu puszczałbym coś z laptopa, bądź z pendrive. Chciałbym by był on dość "długowieczny", więc z lampą LED która ma żywotność 20tys.-50tys godzin w odróżnieniu do zwykłych ok 3-5tysh.
Na allegro znalazłem:
PROJEKTOR TV 720P LED DVB-T 3000 ANSI RZUTNIK TV
PROJEKTOR rzutnik LED 2500 ANSI PILOT HDMI PROMO!
PROJEKTOR rzutnik LED 1500 HDMI VGA lekki i mały
PROJEKTOR RZUTNIK LED HD 2800 LUMENS HDMI 3D USB
Nie są to jakieś markowe produkty więc obawiam się o jakość :/ Czy to chińskie zabawki czy jednak sprzęt godny uwagi. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie z tym sprzętem proszę o opinie i doradzenie.

PS. Mam dobre rolety zewnętrzne i zestaw pionieera do nagłośnienia.
  Odpowiedz
A ile chcesz na niego wydać? Wtedy będzie łatwiej doradzić.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości