Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Promowanie nowego chomika
Witam. Moglibyście w tym wątku podawać sprawdzone sposoby na wypromowanie nowego chomika?
Pomoże to nowym użytkownikom w poznaniu mechanizmów portalu i rozwinięciu swoich chomików.

Jeśli temat jest w złym dziale to proszę o przeniesienie do właściwego.
  Odpowiedz
Jak wypromować chomika?
Mieć tylko i wyłącznie własny upload - po pierwsze.
Zrobić przyciągający, rozpoznawalny avatar i zaplecze graficzne chomika - po drugie.
Rozsyłaj masę reklam, wykupuj miejsca na innych chomikach - po trzecie.
Miej trochę szczęścia i tyle cała tajemnica.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Tak jak wyżej własny upload dobra reklama i masa wysłanych reklam. Około 2 tys dziennie na początek potem można po tysiąc.
  Odpowiedz
Jak mam wysyłać 2000 reklam dziennie?
  Odpowiedz
Kup bota do reklam.

Polecam z http://chomiczkuj.pl/ jest tani i dobry ( szybki ) ;)
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
  Odpowiedz
Możesz zareklamować się u mnie - za freeqo :P

Cytat:Zareklamuj się za darmo w strefie 'Polecanych Chomików' w opisie Chomika!
Co musisz zrobić?

Wystarczy że wkleisz mój avatar lub banner do siebie (najlepiej do opisu chomika) i napiszesz do mnie prywatną wiadomość!

Twój avatar w strefie będzie widoczny na czas bliżej nieokreślony (na pewno dłużej niż miesiąc) i będzie na moim Chomiku oraz stronie internetowej http://chomikuj.mychaty.vv.si/ !

[Obrazek: Eksperanza.gif]
  Odpowiedz