Chciałbym nieco wskrzesić ten portal. Dostarczając nowości i unikalne treści.
Miesięcznie jestem w stanie dostarczyć nawet 100TB danych, z czego wiele tych treści jest bardzo ciężko dostępna. Zajmując się dostarczaniem danych nie mam czasu na porządkowanie czy opisywanie. Na swój sposób jestem w stanie to zautomatyzować.
Poszukuję kogoś kto lubi być na bierząco z tym co wychodzi i interesuje się muzyką czy filmem. Przeglądając dane można nie tylko dowiedzieć się o tym co nowego się pojawiło, ale również zagłębić się w dane o tych treściach. Dowiedzieć się czegoś więcej niż tylko nazwa albumu czy filmu, tj. twórców i wykonawców. Jeśli ktoś lubi być na bierząco i przegląda nowe filmy to myślę, że może się spodobać możlwiość dostępu do tego,
Czego oczekuję?
Tylko tego by ktoś przeglądał zamieszczane treści i przy okazji sortował je, umieszczał w odpowiednich katalogach, ewentualnie opisywał czy pobierał jeśli chce.
Co mogę zaoferować.
Ze swojej strony oferuję nielimitowany transfer na chomikuj, serwery, dostęp do unikalnych źródeł informacji czy releasów ze sceny oraz informatyzację procesów (być może szyfrowanie wrażliwych treści czy inne ciekawe pomysły). Wszystko w granicach możliwości, naturalnie dostęp do chomika na którym znajdują się tony danych. Dodatkowo osoba skłonna do współpracy może odebrać punkty za pobierane dane.
Mając na uwadze, że portal może służyć jako chmura albo źródło ciężko dostępnych materiałów. Zależy mi na tym by mimo ciężkich czasów się rozwijał i nie umarł jak wiele źródeł inforamcji obecnie.
Serdecznie zapraszam do kontaktu i dyskusji co sądzicie na ten temat.
Jak ktoś jest zaintersowany to niech napisze wiadomość, potem możemy przejść na discorda, odpowiedni kanał, czy inny kontakt.