Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prośba o logo
Witam
Mój zakład pracy chciałby mieć nowe logo firmowe na stronę internetową. My nie posiadamy żadnych grafików. Tylko, że nie może być ono pod szyldem "odjechani" (dopisek na obrazku - choć mi to by wcale nie przeszkadzało, ale dyrekcja zapewne będzie mieć "jakieś ale"). Będę potrzebował dwie wersje. Odnowione i z dodatkiem napisu 40-lecie, które niedługo będziemy obchodzić. Jako zapłatę mogę zaoferować tylko słowo "dziękuję".
Tak wygląda oryginał, wiem porażka ;)

[Obrazek: 15.gif]

Mam taką wizję z efektem 3D. Liczę na waszą kreatywność ;)
Co do spraw technicznych to najlepiej aby było takiej samej wielkości jak wyżej w formacie jpg. Tło strony internetowej jest białe, zresztą sami zerknijcie twkszczecin.pl
Z góry dziękuję :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Proszę :)

[Obrazek: logo_motaro_2-1351623395.jpg]

Wersja druga:
[Obrazek: logo_motaro-1351623394.jpg]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Supcio :) Dziękuję :) Poczekam jeszcze na inne propozycje :) Jak na razie to Nico N1 u mnie :)

edit.

Nie ma więcej chętnych ?
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House