Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Proszę o 190 GB Transferu do Chomikuj?
Proszę bardzo dużo bo aż 190 GB a nawet 200 GB transferu na chomikuj i nie wiem czy ktoś by mi dał tyle aż transferu i czy jest to w ogóle możliwe.
  Odpowiedz
Padłem Bitch please

Czemu aż tyle?
Mogę ci udostępnić max. 10GB.
Niedostępny
  Odpowiedz
Bo chcę mieć dużo gier i programów i nie tylko?
  Odpowiedz
Cytat:Bo chcę mieć dużo gier i programów i nie tylko?

Po co? Poza tym > torrenty, ale polecam jednak kupić. Gry nie są wcale takie drogie, a programy często mają darmowe zamienniki.
Niedostępny
  Odpowiedz
Na torrentach nie działają gry i programy lub mają wirusy
  Odpowiedz
(10.12.2017, 20:48)Mirek Sawler napisał(a): Na torrentach nie działają gry i programy lub mają wirusy
Nie prawda i nie prawda. Ja na chomikuj też parę razy złapałem wirusa kiedy pobierałem stamtąd sporo.
Uwierz mi, te pliki w większości są ci niepotrzebne.
Te dokumenty to na szybko pobierzesz zakładając konto.

Pisanie publicznie o pobieraniu gier i programów to nie najlepsze wyjście.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
I cisza
  Odpowiedz
(12.12.2017, 16:01)Mirek Sawler napisał(a): I cisza
Nie masz co narzekać na to, ponieważ Chomikuj bardzo stracił na popularności i po prostu mało kto ma jakikolwiek transfer, który mógłby udostępnić.
  Odpowiedz
Kiedyś kupiłem na Allegro 50GB na Chomiku za 5zł konto, jakieś założone specjalnie pod sprzedaż, było na nim chyba 70tys punktów które wymieniłem na maniaka, 10GB tygodniowo transferu było.
  Odpowiedz
https://allegro.pl/listing?string=konta%...i-1-4-1003
  Odpowiedz