Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Proszę o pomoc w sprawie reklam.
Mam pytanie jakim programem zrobić dobrą reklamę taką jak najlepsze chomiki na Chomikuj.pl. Chodzi mi o program który nie dodaje mi do reklamy np: Wejdź do mnie , Made in (nick), Program (nick). Proszę o program w którym zrobię reklamę lub jakąś stronę specjalną. A program proszę o link do downloadu programu i link do wejścia na stronę z Góry dziękuję i pozdrawia.

[ link usunięty przez moderatora ]
  Odpowiedz
Reklamy się robi albo w Photoshopie albo w Gimpie. Pokaż wzór o jaka reklamę Ci chodzi. Może mylisz z menu.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Po prostu:

<div style="width: 478px; height: 586px; background-image: url(http://img.liczniki.org/20120812/___TA_R...770823.png);"></div>

coś na wzór tego tylko z napisem zapraszam na do mnie lub MrMitosi10
  Odpowiedz
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz