Ja w pełni się zgadzam z tym co mówią przedstawiciele tej partii. A co wy o tym myślicie ?
Protest partii KORWiN przed gmachem TVP
|
19.10.2015, 21:12
Ja w pełni się zgadzam z tym co mówią przedstawiciele tej partii. A co wy o tym myślicie ? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.10.2015, 22:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2015, 22:19 przez Swordancer.)
Kto normalny idzie na debatę w którym można w wyniku niewygodnych pytań można utracić reputację tuż przed wyborami? Beata Szydło zaryzykowała, chociaż na jej miejscu bym się nie wychylał, bo PIS ma zwycięstwo w kieszeni i nie ma sensu prowokować losu. Inni to rozumieją, wiedzą jak działa TVN i inne telewizje pro PO, więc nie ma sensu iść na debatę będąc na straconej pozycji przed wyborami. Oni zostali pominięci i niech się cieszą.
19.10.2015, 22:20
Urodziny mam 9 grudnia. Wtedy tak napisałem, bo inne partie też mówiły, że jest źle i, że musi być lepiej a jest tak jak jest. Fakt, że zgadzam się z Korwinem, jednak kto wie czy by się nie zachował jak ci z PISu i PO, gdyby wygrał wybory.
19.10.2015, 22:27
(19.10.2015, 22:17)Swordancer napisał(a): Kto normalny idzie na debatę w którym można w wyniku niewygodnych pytań można utracić reputację tuż przed wyborami?Kopacz by naciskała i jak by Szydło nie poszła, to Pis by stracił sporo procentów. Tak samo było z Komorowskim - był pewny zwycięstwa, nie poszedł na debatę z myślą "Mam 70%, nie ma co prowokować losu" i przegrał wybory.
19.10.2015, 22:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2015, 22:37 przez Swordancer.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości