-Tematyka :
Userbar x1 = Chomikuj
Userbar x2 = Chomikuj + Marihuana
-Napis:
Coś na pewno związane z chomikiem
*Przerobienie Avataru.
http://chomikuj.pl/metiso/INNE/Avatar
Usuniecie napisu Darmowe programy i muza.
Szybki Kontakt
GG : 10221889
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Przedawnione: UserBar + Przerobienie avatar
|
*Usererbar x2 :
-Tematyka : Userbar x1 = Chomikuj Userbar x2 = Chomikuj + Marihuana -Napis: Coś na pewno związane z chomikiem *Przerobienie Avataru. http://chomikuj.pl/metiso/INNE/Avatar Usuniecie napisu Darmowe programy i muza. Szybki Kontakt GG : 10221889
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Awatar zrobiłem: KLIK
2 reputki wystarczą za niego A co do userbar'a określ może jeszcze treść napisu : P (nie mam czasu wymyślać sloganu)
---
26.11.2011, 12:00
Ale Metiso mogłeś zostawić ^^ (tylko lekko bardziej na srodek tych napisów co były)
Userbar: Napis : Zapraszam Metiso Bardzo bym był wdzięczny abys dał mi tez plik psd z warstwą napisu (jeśli robisz w ps)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
|