Beatka
KarolekDJ
Massive-x
CzekoladowyBaron
Szymon ich chomiki ;]
tak jak u massive-x
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Przedawnione: Zlecę zrobienie tła/banneru
|
chciałbym aby ktoś mi zrobił banner lub tło. Nie musi to być że przechodzi do gier tylko witam itp tam po prawej stronie >>> Strefa Vip Lub Super Chomiki .. i tam 5 osób :]
Beatka KarolekDJ Massive-x CzekoladowyBaron Szymon ich chomiki ;] tak jak u massive-x Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.08.2011, 11:09
nie wiem może źle przeczytałem ale czytałem kilka razy i nie za bardzo wiem o co ci chodzi ;p
---
23.08.2011, 11:29
Może nie należą do grupy GrafArt, ale nie bardzo to rozumiem. Więc spróbuję to przeanalizować:
(23.08.2011, 11:04)Chomikowy11 napisał(a): chciałbym aby ktoś mi zrobił banner lub tło.Ok to jeszcze rozumiem chcesz żeby ktoś wykonał dla ciebie tło lub baner. Ale jeżeli zrobi dla Ciebie baner ma nie robić tła czy jak ;p Sprecyzuj się dokładniej. Bo jeżeli ja miałbym to wykonać dla Ciebie nie wiedziałbym, co mam robić. Pisz tło i baner, sam baner, samo tło itd. Graficy nie czytają Ci w myślach… Po prostu to widać, że jesteś niezdecydowany, czego chcesz pisząc "lub"… (23.08.2011, 11:04)Chomikowy11 napisał(a): Nie musi to być że przechodzi do gier tylko witam itp tam po prawej stronie >>> Strefa Vip Lub Super Chomiki .. i tam 5 osób :] I tu się całkiem gubię. Nie mam pojęcia, o co Ci chodzi czy o baner czy o tło czy o menu. W banerze „strefa VIP” chyba by się nie zmieściła, bo 5 avatarów to Ci zajmie cały baner. Tło też wątpię, że o to chodzi, bo w tle nie zrobisz strefy VIP. Jedyne, co mi przychodzi na myśl to menu z Stefą VIP, ale o menu nic nie wspominałeś, więc ja nie mam pojęcia, o co Ci tu chodzi. (23.08.2011, 11:04)Chomikowy11 napisał(a): tak jak u massive-xA może łaskawie jakiś screen? Dodatkowo warto wspomnieć o wymiarach, ogólnej kolorystyce i co oferujesz w zamian. Bo to, co teraz napisałeś to jest na odwal się
23.08.2011, 12:07
Chomikowemu na pewno chodzi o mini menu na chomika.
23.08.2011, 12:15
Becik a widzisz gdzieś w wypowiedzi chomikowego słowo „menu”???
Bo ja nie bardzo Dodatkowo, jeżeli to ma być mini menu z avatarami osób w strefie vip to nawet nie wspomniał o odnośnikach (chyba, że chce bez odnośników, ale to by było bez sensu…) Z tego, co widzę to chomikowy chce po prostu menu tylko zapomniał o tym wspomnieć Bo pisał, że tak jak u massive-x, a u massive-x’a strefa VIP jest w głównym menu (zaraz dorzucę screena - Nie wiem czemu się tak rozmazało) Obecnie GrupArt może się tylko domyślać, o co chodzi…
23.08.2011, 15:45
23.08.2011, 16:01
23.08.2011, 16:12
Ja nie wiem co wy widzicie w takich menu, tam jest masa grafiki. Grafika powinna być mała, to znaczy mało ma zajmować. Zobaczcie sobie u szymon1, albo u mnie, im więcej grafiki tym strona się dłużej ładuje. Jak chcesz minimenu Chomikowy11 to za 15 tysięcy pkt. mogę ci zrobić.
23.08.2011, 16:22
(23.08.2011, 16:01)david2505 napisał(a): Tak z ciekawości: Ile wziąłbyś za takie menu?? Myślę że nie dużo, na pewno byśmy się dogadali .. Cytat:Ja nie wiem co wy widzicie w takich menu, tam jest masa grafiki. Grafika powinna być mała, to znaczy mało ma zajmować. Zobaczcie sobie u szymon1, albo u mnie, im więcej grafiki tym strona się dłużej ładuje... Osobiście też wole menu tylko na szerokość tak aby się nie rozwijało. Tak jak u Szymona, 882px, na 690px. Takie menu jak ma Massive-X raczej mi się nie widzą bo nie dość że długo się wczytują to i tak zapewnie 75% nawet ich nie przegląda. Tak wogóle to na swojego chomika muszę jakieś menu zrobić bo z braku czasu zaczołem i nie dokończyłem ale to tak na marginesie. |