![[Obrazek: jGTeTrj.png]](https://i.imgur.com/jGTeTrj.png)
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Przedstawiam Wam moje koty...
|
|
25.08.2013, 19:06
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.08.2013, 19:14
Sąsiada oczy tak świecą jak się nachla piwska
Nicholas, haha przecież te koty są takie same, jeszcze jakby jakość była inna to co innego, czyli tak kot po lewo ma niebieskie oczy, kot w środku żółte a po prawo zielone.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Te koty wyglądają tak jakby nie były żywe, nie nakarmione.Nieźle oślepiają oczy człowieka
![]() Sąsiad kto pije ten pije,jak nie widziałeś to nie mów!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
25.08.2013, 20:15
Jak pierwszy raz spojrzałam na zdjęcie, wydawało mi się, że dwa koty od lewej (Ksenon i Neon) to czarne okulary Co im świeciło w oczka?
Staram się pisać poprawnie
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Śmieszne koty :) | KruchyFix | 8 | 4 658 |
16.10.2013, 23:36 Ostatni post: Swordancer |
|
| Moje Barwy Szczęścia ;] | WazzUp | 5 | 2 163 |
03.05.2013, 15:38 Ostatni post: WazzUp |
|
| Moje Autko! | Devil | 0 | 1 546 |
03.10.2011, 11:47 Ostatni post: Devil |