Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przekręt z chomikowymi pkt [Nie daj się złapać !]
Chomiki ! czytając artykuł na powyższym blogu zobaczyłem pewien screen w artykule BaRonQ czy coś takiego na którym chomik miał bardzo dużą ilość pkt. Nie jest to żaden błąd na chomiku a tylko sprytna zmiana kodu strony dodatkiem Firebug do mozilli to łatwiejsze niż można by było to sobie wyobrazić dla tego nigdy nie wierzcie jeśli ktoś obiecuje wam dużą ilość pkt że np. Wy mu wpłacicie 10 000 a on wam za to przeleje 1 000 000 nie ma bajek ;] Ale przejdźmy do sedna na potwierdzenie moich słów dodaje screena z mojego chomika

[Obrazek: screen_hrpnhhw.PNG]

Także każdy kto chce (bez programów graficznych) może sobie to zrobić, uczulam was również na filmiki przedstawiające dużą ilość pkt które rzekomo dostaniecie po podaniu hasła do swojego chomika.

Żaden błąd dzięki któremu mogli byśmy się stać chomikowymi miliarderami nie został odkryty choć sama strona chomikuj.pl ma 8 błędów w kodzie źródłowym ale cóż pozostaje wam tylko chomikować i reklamować swojego chomika.

CenterPL
  Odpowiedz
Same 99999... od razu wyglądają podejrzanie.
Ktoś kto trochę myśli nie da się nabrać...
Wystarczy spojrzeć, co dany chomik ma u siebie, ile odwiedzin dziennie i można mniej więcej określić ile może mieć pkt.
Lecz oczywiście ludzie są naiwni i widząc taką ilość punktów, mózg im się wyłącza ;P
  Odpowiedz
9999... to tak dla przykładu ustawiłem ;] ale ten dodatek pozwala nam edytować dowolny element jakiejkolwiek strony np:

[Obrazek: onietu_hrpnxap.PNG]
  Odpowiedz
Cytat:9999... to tak dla przykładu ustawiłem ;]
Tak wiem ;)

Dodam, że taką edycję widzimy tylko my sami.
Dużo rzeczy można tak edytować.
Nawet w grach zmieniając pewnym programem odpowiednie wartości w odpowiednich plikach można zmienić wygląd zbroi na jakiś extra, ale silniejszym się nie staniemy ;)
  Odpowiedz
A niektórzy to wykorzystując robiąc screena niestety ale przed tym przestrzegam ;] hehe
  Odpowiedz
Poczekajmy jeszcze troszkę a znajdą się programy do faktycznego nabijania punktów. Przecież Polak potrafi :)

Spotkałem się nie dawno z taką propozycją zachomikowania pliku txt:

"Super DZIAŁAJĄCY sposób na punkty i transfer!
Plik zajmuje tak dużo, ponieważ tam jest BAAARDZO długi kod na punkty.
Sposób wykonany 100% przeze mnie.

Małe info dla tych co nie wiedzą co z tym zrobić..:
ZACHOMIKOWAĆ!!"

:idea: Niestety, nie skorzystałem.

Tu można podejrzeć ofertę.

Odpowiedz
To się ma tak do nabijanie punktów że Ty sciągasz ten niby sposób na pkt w którym tak naprawdę nic nie ma oprócz śmieci i zbędnych znaków i tak właśnie nabijają pkt przez to że dostają pkt za ściągnięcie pliku śmiecia który jest nic nie warty a osób które się nabrały na ten plik jest na pewno nie mało
  Odpowiedz