Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

"Przestawienie" Monitora
Witam Dzisiaj rano odpaliłem mojego PC A Tu Takie Cos:[Obrazek: 19350751886438464404.jpg]

Jak na zdjeciu (O Ile widać)górny pasek przegladarki jest jakby za pikselami monitora a na dole ok 3mm czarny pasek. (Dokładniej gdy mamy otwarty Facebook to górna krawądź monitora ucina F tak w połowie :/) Podejrzewam ze to tyle samo co u góry prosze o pomoc bo nie wiem jak sobie zaradzić. Nie utrudnia to pracy ale można sie wkurzyc przy graniu lub oglądniu filmów. Jak ktoś mógłby mi dać którką instrukcje jak to naprawić będe wdzieczny :)

Sorki za błędy pisałem na szybko ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Na screenie wszystko w porządku. Podejrzewam, że masz rozregulowany obraz.
Większość monitorów posiada przycisk "Auto regulacja", jeśli go nie posiadasz to zrób to ręcznie w ustawieniach.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Tak dla ścisłości - "AUTO/SET", jeśli (tak jak ja) nie masz opisu po polsku.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Dzieki znalazłem juz w ustawieniach monitorach było ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości