Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przycisk "Lubię to" i Google +1 na chomikuj.pl
Nie wiem jak, nie wiem kiedy, być może jestem mało spostrzegawczy.
Na chomikuj.pl pojawił się przycisk Facebooka "Lubię to", który możemy znaleźć po wejściu w komentarz do pliku. Oraz przycisk Google +1, którego zasada działania jest podobna do facebookowego .

[Obrazek: google-1-plus-button.png]
Przycisk został zaprojektowany, aby pomóc publikowanej na stronie treści wyróżniać się w wynikach wyszukiwania. Zbieranie „+1” zwiększa szanse wystąpienia odnośnika do danej strony w wynikach wyszukiwania. Strony, które dostaną „+1”, będą na liście wyników wyszukiwania opatrzone adnotacją, co ma podkreślić ich użyteczność dla szukającego, a publikującym ułatwić kontakt z odwiedzającymi ich internautami.

[Obrazek: lubie-to.jpg]

Czym jest "Lubię to" samemu trzeba to sprawdzić aby to zdefiniować ponieważ każdy w ten przycisk klika z innego powodu.
  Odpowiedz
Teraz to Chomikuj.pl jest również Odjechane. Czas wypróbować tą "opcję". Jeżeli to działa to pewnie bardzo łatwo można sobie "uwypuklić" pozycjonowanie.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Przetestuje te google +1
  Odpowiedz