pozostając otwartym na Wasze uwagi, stworzyliśmy możliwość automatycznego
przewijania strony głównej w górę.
Proszę o wszelkie uwagi związane z działaniem tej modyfikacji.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Przycisk przewijania strony w górę
|
||
22.05.2012, 12:22
Witam,
pozostając otwartym na Wasze uwagi, stworzyliśmy możliwość automatycznego przewijania strony głównej w górę. Proszę o wszelkie uwagi związane z działaniem tej modyfikacji. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Uważam, że to zbędny zamulacz strony.
Poza tym na dole mamy już coś takiego ...
---
22.05.2012, 15:17
Dzięki admin że rozważyłeś moja propozycję na SB
22.05.2012, 17:53
Mnie się podoba - jest większy niż beleczka na boku, a w beleczkę wiadomo trudniej utrafić
W ogóle cały skrypt forum bardzo mi się podoba - ma wszystkie funkcje, jakich brakuje mi wielu innych forach (są podziękowania, reputacja, ładne emotki, nieprzeczytane posty itd). Forum jest czytelne, dobrze zorganizowane - ogólnie jest super
22.05.2012, 18:50
Osobiście uważam to za zbędne, jako że na klawiaturze mamy magiczny klawisz Home (a na stronie opcję Wróć do góry jak zauważył Szymon), ale podoba mi się błyskawiczna reakcja Administracji na sugestie użytkowników z SB.
22.05.2012, 23:10
Też jestem zdania że jest to zbędny bajer.
Na tym forum podoba mi się - prostota. Wszystko czytelne, bez zbędnych bajerów. Taki gadżet zupełnie nie potrzebny. Proponuje zrobić sonde dzięki niej administracja pozna zdanie użytkowników. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Sebastian napisał(a):Na tym forum podoba mi się - prostota.To jedno z naszych głównych założeń więc bardzo się cieszę, że zwróciłeś na to uwagę. Jeśli zaś chodzi o sam przycisk... sprawa jest otwarta. Jeżeli będą do nas docierać sygnały, że przeszkadza to w użytkowaniu forum, zastanowimy się nad zmianą grafiki buttona, a nawet rozważymy opcję usunięcia tej modyfikacji. Forum jest dla ludzi i dla ich użytku, więc uwagi odnośnie prostoty działania są dla nas bardzo ważne.
23.05.2012, 12:32
Dobry jest. Łatwiej na komórce trafić palcem w dali duży, niż w malutki napis.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
28.05.2012, 11:31
Według mnie przycisk jest przydatny. Nie chce mi się przewijać strony do końca, żeby kliknąć na Wróć do góry, a dzięki przyciskowi mogę przewinąć stronę z każdego miejsca.
MissFuneral napisał(a):...na klawiaturze mamy magiczny klawisz HomeTo prawda, ale ile użytkowników z tego korzysta? Niektórzy nie wiedzą nawet do czego służy (znam kilka takich przypadków).
Zapraszam na mojego chomika Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
|