Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przyjaciele
Witam.
Serial ten zrobił furorę podczas emisji na TVN7 i rozbawił niejednego z nas.
Każdy chociaż słyszał o tym serialu a zdecydowana większość skusiła się by obejrzeć przynajmniej odcinek.
Sam byłem dość sceptycznie do niego nastawiony aczkolwiek po namowie mojej dziewczyny obejrzałem parę odcinków.
Rezultat? Serial naprawdę dobry!
Jest to 'tasiemiec' bowiem ma aż 10 sezonów, każdy po ok. 24 epki.

Serialowy Chandler zaimponował mi jako mistrz sarkazmu ;D
Pytanie do tych co oglądali: co sądzicie o serialu? o bohaterach? fabule? etc.

Polecam serial!

Pozdrawiam serdecznie.
  Odpowiedz
Serial za******y, aktorzy dobrze dobrani, Jennifer Aniston wymiata, rzadko się zdarza by tak zgrana ekipa przyjaźniła się kilkanaście lat.
  Odpowiedz
Serial jest znany i lubiany jednak mi osobiście nie przypadł do gustu, jakoś mnie nie śmieszył a nawet czasem denerwował :P Oglądałem kilka odcinków i sobie odpuściłem.
Taki mały miesięczny odkop ^^ :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości