Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Publiczne zdjęcia na Facebooku
No tak, to jest ich sprawa. Dobrze napisane.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Powiedzcie, że ten temat to żart. Że to jakiś troll-temat. Tylko nie mówcie, że to wszystko jest tutaj na poważnie.

Archen zachowuje się jakby był zahibernowanym mamutem wyciągniętym nagle spod ziemi i któremu pokazano ogrody zoologiczne, gdzie ludzie oglądają słonie. "Jak to możliwe?!"

Jeżeli ktoś teraz odkrywa, że ludzie wstawiają swoje upublicznione zdjęcia tego typu to nie wiem gdzie się ukrywał przez ostatnie lata. To jest całkowicie normalne w obecnych czasach i sam nie widzę w tym nic złego. Ba - sam udostępniam publicznie multum moich zdjęć. Dlaczego? Ponieważ zajmuję ciekawymi, fajnymi rzeczami i chcę zwyczajnie to pokazać innym - a nóż też kogoś tym zainteresuję, albo ktoś zobaczy moje zdjęcie i stwierdzi, że fajnie byłoby się odezwać po dłuższym czasie bez kontaktu. Poza tym, kiedy poznaję nowe osoby, to mam od razu całkiem sporo interesujących zdjęć do pokazania, które ułatwiają mi zobrazowanie tego, czym zajmuję się na co dzień, bądź przytoczenie jakiejś ciekawej historii.
A co sądzicie o tym, że to zdjęcie zostało udostępnione publicznie?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=3&theater
Dobra, zaczynam podejrzewać, że ten cały temat to jeden wielki pretekst, aby publikować czyjeś zdjęcia wraz z podpisem w sieci, a archena zaczynam podejrzewać o bycie czubkiem, z chorymi skłonnościami.

Wszystkie zdjęcia, które się tu pojawił, są całkowicie normalne, natomiast wszystkie opatrzone są imionami, nazwiskami, a także bezpośrednimi odnośnikami do profili tych użytkowników. Co więcej - wszystkie profile należą do kobiet. Poza tym zerknąłem w historię postów archena i ze wszystkich jego postów jest tylko jeden normalny (o horrorach), w jednym znalazł się nawet (usunięty już przez administratora) link do jakiejś strony.

Proszę administrację o przyjrzenie się tematowi.

A co do ostatniego zdjęcia - jest ono całkowicie normalne i nic dziwnego, że ktoś je wrzucił na neta.
A co sądzicie o tym, że to zostało udostępnione publicznie?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=3&theater
Niedostępny