Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Punkty reputacji
Witam, user Adirian21 co dzień daje punkty reputacji na minusie. Mści się, bo kiedyś dałem mu minusa, ponieważ pisał głupoty. Nie chce mieć wojny z tym dzieckim, możecie z tym userem coś zrobić?

Pisze że mam błędy ortograficzne, a w poście nie było żadnego błędu (jak był to przepraszam, mogę przeoczyć jeszcze mam dysortografie). Jeszcze sam zrobił błąd objaśnieniu czemu mi dał reputacje na minusie.

[Obrazek: 50457054307023444599.jpg]

Też mi dał rep na minusie że pisze nie na temat. Ale to nie prawda.
Napisz PW do Admina.
Pisałem i nic nie zrobili.
Napisz do Hansa na forum ;) mi raz odjął ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Jest na urlopie.