Pytania do konkursu "Zrób zdjęcie swojej choinki - wybierz swoją nagrodę"
|
Poniżej proszę zamieszczać wszelkie pytania dotyczące konkursu "Zrób zdjęcie swojej choinki - wybierz swoją nagrodę"
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Pytania Użytkownika sensity:
Cytat:Niedozwolone jest nakładanie napisów za pomocą programów graficznych! Cytat:Moim zdaniem powinno być to dozwoloneChcemy, aby Wasze zdjęcia były jak najbardziej wiarygodne, stąd wprowadzenie tej zasady. W innym przypadku istnieje ryzyko kopiowania zdjęć znalezionych w Internecie. Chcieliśmy tym samym wykluczyć zjawisko nieuczciwej konkurencji wśród Użytkowników. Cytat:Po dokonaniu zamówienia, prześlij na adres [email protected] Cytat:Nie bardzo rozumiem, o co tutaj chodzi, dlatego proszę o sprecyzowanie swojej wypowiedzi, bo jak na moje oko wychodzi na to Adminie, że za wygraną, to my bedziemy musieli zapłacić wiec, po co ten konkurs ?? Dla picu ??Przeczytaj dokładnie zasady konkursu, znajdziesz w nim takie zdanie: "(...) Opłaceniem zamówienia oraz kosztów dostawy zajmiemy się my (...) Myślę, że to jest odpowiedź na Twojej pytanie. My płacimy za Twoje zamówienie i my płacimy za przesyłkę. Rola zwycięzcy konkursu polega tylko na wybraniu nagrody, przygotowania swojego zamówienia i złożenia go poprzez mechanizmy strony fotouslugi.pl/fotoatrakcje.html
12.12.2011, 18:03
(12.12.2011, 02:40)admin napisał(a): Zabawa kończy się wraz z dniem 26.12.2011I tutaj według mnie mały błąd. Jak każdy wie Wigilie obchodzi się 24 grudnia . 25 jest 1 dzień świąt 26 jest 2 dzień świąt Rodzina do nas przyjeżdża wtedy i właśnie nie bardzo jest czas żeby fotografować choinkę. Tak tak wiem mamy wiele dni przed wigilią, ale np. u mnie ubiera się choinkę 24 grudnia rano Taka tradycja rodzinna
12.12.2011, 18:08
(12.12.2011, 18:03)David napisał(a): I tutaj według mnie mały błąd. Dawidzie u mnie też jest taka tradycja że ubieram z żoną choinkę w dniu 24 grudnia ale napewno znajdziesz czas na moment aby pstryknać fotkę.
12.12.2011, 19:23
(12.12.2011, 18:03)David napisał(a): I tutaj według mnie mały błąd.Niewykluczone, że przedłużymy konkurs do 31 grudnia 2011r. Być może zrobimy to na zasadzie drugiej edycji - pomyślimy
14.12.2011, 17:22
Czy przesyłka zostanie wysłana kurierem czy dostarczy listonosz ?
admin napisał(a):Po dokonaniu zamówienia, prześlij na adres [email protected] Czyli nie wysyłam zdjęcia do was ? Tylko sama ? Chciałabym mieć wasze logo , tak żeby was zareklamować na mojej ścianie w razie zgarnięcia zegara ? Co wtedy ? Karolina90 napisał(a):Czy przesyłka zostanie wysłana kurierem czy dostarczy listonosz ?Poczta polska. Karolina90 napisał(a):Czyli nie wysyłam zdjęcia do was ? Tylko sama ? Chciałabym mieć wasze logo , tak żeby was zareklamować na mojej ścianie w razie zgarnięcia zegara ? Co wtedy ?Będzie nam bardzo miło z tego powodu Gdyby ktoś chciał mieć nasze logo na swoim zdjęciu, przed zaprojektowaniem swojej nagrody, proszę o przesłanie zdjęcia na adres [email protected] a my umieścimy na nim logo Odjechani.com.pl Oczywiście nie ma takiego obowiązku. Logo umieścimy tylko wtedy kiedy ktoś wyrazi na to swoją chęć.
16.12.2011, 00:30
admin napisał(a):Będzie nam bardzo miło z tego powodu... Jeżeli nie spalę choinki przed ubraniem i zgarnę nagrodę to napewno chcę logo po co mi konkurs bez loga forum gdzie to wygrałam ... Buziaki.
Czyli dobrze rozumiem, że napis odjechani.com.pl muszę przygotować (napisać, wydrukować lub inne)
we własnym zakresie. Wszystko jedno czy to na kartce czy na ścianie. i musi być widoczne.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
18.12.2011, 15:19
Borat napisał(a):Czyli dobrze rozumiem, że napis odjechani.com.pl muszę przygotować (napisać, wydrukować lub inne)Dokładnie tak. |