Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.10.2014, 09:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2014, 09:46 przez bronmus45.)
Pytanie do adminów/moderatorów...
Czy w grach [zabawach], w których przecież nie jest stosowane zliczanie postów, musimy się stosować do rygorystycznych zasad, zakazujacych wpisywanie pod swoimi postami, kolejnych?.. Bo jak ze strony znika jakaś gra - z różnych powodów - to jedynym ratunkiem dla gospodarza gry jest dopisanie swojego posta, zgodnego z zasadami gry, by ją uratować przed zapomnieniem..
Pytanie nr.2 - na jakiej stronie można opublikować krótką informację, oraz link do mojego bloga, na którym opisuję podstawowe porady [strojenia, naprawy]dla korzystających z CBradia..?
01.10.2014, 11:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2014, 14:41 przez bronmus45.)
...a drugie pytanie?...brak kompetencji do odpowiedzi..?
Czy tak, jak przy pierwszej - zagmatwane, nie odpowiadające na zadane pytanie, pokrętne tłumaczenie. Bo co to znaczy "spontanicznie" dla ciebie i dla mnie ? Całkiem może być inne postrzeganie tej formy, określającej tu i teraz... Lecz upoważniajace - takich jak Jarus "stachanowców" - do podkreślania swojej "władzy", poprzez nakładanie kolejnych kar. Po prostu - obłęd...
01.10.2014, 16:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2014, 16:07 przez Swordancer.)
My jesteśmy ludźmi jak Ty, a nie maszynkami do banowania, nie ograniczamy swobody, chyba, że uznamy, iż ktoś jej nadużywa. Jak machniesz od czasu do czasu jakimś postem odświeżającym i nam o tym w tym poście oznajmisz, to nikt twojego posta nawet nie ruszy, tylko zapewne po czasie, gdy ktoś odpisze w Twoim odświeżonym wątku, połączy post z poprzednim, aby panował ład. W naszym mniemaniu spontanicznie, znaczy nie za często i z rozsądkiem.
Nie zwróciłem uwagi na drugie pytanie, otwierałem stronę telefonem i gwałtownie zajechałem na dół, aby odpisać. Po prostu przeoczyłem je.
Aha i pamiętaj jeszcze o jednym... To że będziesz co chwila dopisywał swoje nowe wiersze w jakimś temacie nie oznacza, że ktoś nimi się zainteresuje. Posty są i będą na forum, a to, że nie wyświetlają się w "Ostatnich postach" nie oznacza, iż ktoś kto faktycznie się nimi wcześniej zainteresował, nie będzie miał ochoty ich odnaleźć. Wejdzie w dział twórczości, czy odpowiedni dział tematyczny i sobie poogląda co tam jest, odnajdzie to czego szuka.
Polecam Ci publikować swoje wierszyki we własnym profilu, masz tam edytor komentarzy, tam może panować nieład, byle nie było spamu.
01.10.2014, 16:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2014, 16:56 przez bronmus45.)
Jarus - "krótko i zwięźle" to zapewne jesteś zaplątany w powiązania z moherami... Czyż nie?/
Swordancer - "My jesteśmy" i taaakie tam - tobie już ta "wadza" nadała insygnia carsko / królewskie..? My - to znaczy kto..? Ty z konkubiną... konkubentem... czy nastepcą kota Alika..?..A może Wy - towarzysze..? najbardziej prawdopodobne...
01.10.2014, 16:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2014, 17:17 przez Swordancer.)
To znaczy "myśl". Dobrze wiesz o co chodzi, o administrację forum, a czepiasz się nas, jakbyś miał jakieś kompleksy. Powiązania z moherami? Ty w ogóle wiesz co piszesz? Nie będę się już powtarzał, wątek został wyczerpany, zamykam. Każde następne insynuacje jak te z "moherami" wobec administracji i zwykłych użytkowników, będę uznawał za obraźliwe, a już powinienem nadać Ci ostrzeżenie. Jak masz jakieś zastrzeżenia, to pisz na PW wybranego członka administracji, dziękuje, pozdrawiam, amen.