Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Quiz top 15
Wymieńcie 15 najlepszych gier w jakie graliście.

Moje typy wybrałem głównie za klimat i fabułę (poza Burnoutem którego uwielbiam za kolizje w zwolnionym tempie i za prędkość):

1. ZELDA OCARINA OF TIME - N64 (3DS - w 3D)
2. SHADOW OF THE COLOSSUS - PS2 (na PS3 bedzie w 3D)
3. FINAL FANTASY X - PS2
4. OKAMI - PS2 (NGC)
5. HALO - XBOX (PC - da się grać w 3D np na Nvidia 3D VISION)
6. CRYSIS - PC da się grać w 3D np na Nvidia 3D VISION
7. GEARS OF WAR - XBOX360, PC - da się grać w 3D np na Nvidia 3D VISION
8. BURNOUT REVENGE - XBOX, XBOX360
9. CONKER - BAD FUR DAY - N64 (rewelacyjna przeróbka na XBOX)
10. BANJO KAZOIE - N64
11. PORTAL 1 i 2 - PC (da się grać w 3D np na Nvidia 3D VISION), XBOX360, PS3
12. RESIDENT EVIL - PS2
13. METAL GEAR SOLID 3 - PS2
14. GTA 3 i VICE CITY - PS2
15. SOUL CALIBUR - DREAMCAST
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Piętnaście gier to z tego nie wyjdzie ale napiszę:
1. Saga Ghotic- Każda częśc według mnie ma ten klimat, zarąbiaszczo mi się w niego gra
2.Call of Duty Modern Warfare- tryb single 11/10 a multi 12/10 gra świtena. Kampanię przechodziłem już sam nie wiem ile razy
3. Need for Speed Most Wanted
4. Ghost Recon- Pierwsza część według mnie najlepsza. Może grafiką nie zachwyca ale jeżeli chodzi o realizm to daje 10/10
5. Attack on Pearl Harbor- symulator walk powietrznych w czasie 2 wojny światowej 9/10

Myślę, że to są według mnie gry najbardziej warte polecenia i zagrania. Sam spędziłem na nich setki godzinek i naprawdę nie żałuje:)

ps: Wszystkie na pc oczywiście:)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości