Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ramka do awataru
Witam
U kilku chomików w ich awatarach zauważyłem ładną kolorową ramkę. Kto mi pomoże zdobyć taką ramkę dostanie odemnie reputację lub chomikowe punkty.
  Odpowiedz
Ja Ci pomogę :)

Taka ramka pojawia się automatycznie po wykupieniu konta premium.
Zielono/Niebieska dla Chomik Explorer (ikona łapki)
Złota dla Chomik Maniac (ikona małpy / ślimaka ?)
  Odpowiedz
Hm ... a może screen ? Bo ramek to jest kolego tyśiące...
  Odpowiedz
Sam nie wiem, ale to nie konto premium.
A może ktoś by stworzył mi za punkty?
  Odpowiedz
Ale napisz najpierw dokładnie, o jaką ramkę chodzi, a najlepiej wrzuć screena, bo jak na razie nie wiadomo, o co Ci konkretnie chodzi. ;)
  Odpowiedz
(31.08.2011, 16:57)MissFuneral napisał(a): Ale napisz najpierw dokładnie, o jaką ramkę chodzi, a najlepiej wrzuć screena, bo jak na razie nie wiadomo, o co Ci konkretnie chodzi. ;)

czekam, może zrobie, a może koledze chodzi o avatar i dodana do niego ramka (w photoshopie "obrys")
Moge ci to zrobić za 1 reputkę :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ok
Zrób mi :)
Avatar weź z chomika peugeotelyseo
  Odpowiedz
(01.09.2011, 15:41)PeugeotElyseo napisał(a): Ok
Zrób mi :)
Avatar weź z chomika peugeotelyseo

Tylko wiesz.... jak wchodze do ciebie na chomika pisze mi : Nie znaleziono - błąd 404
Wstaw tutaj avka to ci zrobie :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Zmieniłem nazwę chomika. Sory
Moja nowa nazwa to rajdkarkonowski
  Odpowiedz
Lepiej zrób zrzut ekranowy o co ci wogóle chodzi ;)
  Odpowiedz