Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rangi własnej roboty
Oto koniec mojej pracy z rangami oto efekt, który według mnie jest jak najbardziej zadowalający :). Resztę zostawiam wam :)

1. Administrator :

[Obrazek: Administratorranga_zps9de19d83.png]

2.Forum Test :

[Obrazek: ForumTestranga_zps972d838c.png]

3.Grafik :

[Obrazek: Grafikranga_zps3563b8d1.png]

4.Junior Admin :

[Obrazek: JuniorAdmirranga_zps731524cc.png]

5.Modelator :

[Obrazek: Moderatorranga_zpsa81fc4b0.png]

6.Super Mod :

[Obrazek: SuperModranga_zpsee65b287.png]

7.Support Team :

[Obrazek: SupportTeamranga_zps7126479c.png]

8.Uzytkownik :

[Obrazek: Uzytkownikranga_zps4773e526.png]

Proszę o łagodne opinie to moje pierwsze rangi w mojej karierze :P.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jak na początek są okey, aczkolwiek na pewno na żadnym forum by się nie nadawały. Powtarzam, na początek jest dobrze. Powodzenia w dalszych pracach! :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
rangi robiłem 1h 30 min bo szukałem odpowiednich ikon :)
a do tego podchodziłem parę razy w odstępach ale dopiero teraz mi się udało :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Według mnie powinieneś zrezygnować z ozdobnej czcionki, a użyć zwykłej, prostej i czytelnej. Rozmiar twoich prac też jest ciut za duży, jeżeli miałyby być przeznaczone na forum.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Michał, bo po prostu to prace początkujące. Chyba nie muszę tego bardziej uzasadniać.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości