Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Re- Aktywacja
Chciałabym się przywitac i przedstawic ponownie. Mam nadzieję, że tym razem w odpowiednim miejscu i mój post nie zostanie usunięty.
Mam na imię Monika, chomikuję trzeci rok. Moja stronkę poświęciłam głównie filmom. Staram się trzymac jakiś poziom, starannie dobieram pliki, które umieszczam u siebie.
Nie jestem chomikiem komercyjnym, punkty nie są dla mnie aż tak ważne. Całośc transferu oddaję innym. Mam nadzieję, że dla takich "maluczkich" również jest miejsce na tym forum.
Pozdrawiam wszystkich Odjechanych.
Witaj Moniko wśród odjechanych. Maluczkich? Dla każdego chomika i nie tylko jest tu miejsce:)
Witam Cię Moniko.
(09.04.2011, 11:48)Neefer napisał(a): Mam nadzieję, że tym razem w odpowiednim miejscu i mój post nie zostanie usunięty.
Nie, tym razem jest założony w odpowiednim miejscu:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Cześć Monika :)

Dla każdego jest miejsce, szczególnie dla kobiet :)
Witam koleżankę.
Nareszcie kolejna kobieta do nas dołączyła.
Faceci zmonopolizowali to forum:P.
Fajnie że jesteś i baw się z nami dobrze.
Faceci ogólnie monopolizują cały internet :D

hehe żarcik

Witam koleżankę :D
Witam cię Monika :)
Witamy :)
Moniko witamy Cię w odjechanym świecie:D
Witam Cię Serdecznie :D
---

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości