Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Recenzja gry: Black and White 2
Nie wiem czy ktoś może kiedyś słyszał o grze Black And White 2 ja sam się o niej dowiedziałem w nocnym cyklu oglądania gier.:D
Do rzeczy, gra oferuje godziny zabawy, niestety ta zabawa jest ograniczona tylko kampanią niema ani trybu my vs. komputer - Tak zwana "potyczka". Trybu multiplayer również w tej grze nie znajdziemy. Grafika hmm... jest zadowalająca nawet bardzo zadowalająca jednak jak zawsze jest haczyk tak i tutaj go mamy mimo że grafika jest wspaniała to niestety bugi w grze są nie do wytrzymania - Jeżeli chcesz grać drogą wojenną to albo znajdziesz działający patch, który to naprawi albo przestaniesz grać. Taka prawda. Jest to o tyle udręczające, że podczas gry gdy komputer cie zaatakuje - Na pewno to zrobi (w dalszym etapie gry). Jednostki dasz do obrony najbliższego budynku albo jeżeli ci się poszczęści uda ci się wysłać wojsko na atak przeciwko napastnikom. Jest również opcja wysłania chowańca ( Polecam! dla wojowników ;) dla ekonomistów niezbyt ...), który zaatakuje agresorów. Również bardzo fajną opcją jest możliwość "kupowania" nowych budynków (Uniwersytet, dom starców, żłobek itd.) jak i mocy dla naszego pupilka :) (uzdrawianie, moc błyskawicy, moc kuli ognia itd.) i oczywiście dla nas boga greków.

Dla piratów ! Jak i graczy, którzy kupili oryginalną grę

Jeżeli macie problem z dorastaniem dzieci - również błąd w grze :(. Należy pobrać odpowiedni crack!

Ocena ogólna - Daje tylko 6, grafika mimo że jest zachwycająca bugi w grze pozostawiają wiele do życzenia.

Pozdrawiam i polecam Szybcior :)[/u]
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jak spojrzeć na tą grę z perspektywy tych wszystkich wad które wymieniłeś, to nie brzmi zachęcająco :P Ja grałam w B&W2 bardzo długo, nadal jest to jedna z moich ulubionych gier :) Stara, ale dla mnie wciąż genialna :) Gorąco polecam :)
  Odpowiedz
W gre na prawde warto zagrać przynajmniej na 2/3h. Gra wciąga, ale niestety tak jak mówię bugi są nie do zniesienia.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Szczerze? Zawsze myślałam, że to mój komputer działa jak czołg Haha
  Odpowiedz