Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Reklama na Chomikuj
Siemka, zrobiłem reklamę na chomika sobie. :) Prosiłbym, byście ocenili w skali od 1 do 10 czy jest fajna. :) Chodzi mi o to, by przyciągnąć nią dużo chomików. :)

[Obrazek: vbggg-1352478148.gif]

Proszę o wypowiedź, co w niej jest źle, co by można poprawić itd.
  Odpowiedz
Mi się nie podoba to że jest na niej ta goła "****".
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
emotikona wcale nie pasuje, lepiej go wywal ;]
  Odpowiedz
Heh goła ...... zawsze przyciąga spojrzenie więc jest :)
  Odpowiedz
Ale goła baba jest na co 2 reklamie:D
  Odpowiedz
No wiem :D ale zawsze lepsza jest niż samochód jakiś np :) a napisy kolor ich styl może być?
  Odpowiedz
Jest to fajna reklama . Tylko moim zdaniem za bardzo jest na walone i za bardzo jaskrawe napisy .
Moja ocena 2/10
  Odpowiedz
(09.11.2012, 18:42)Androids.apk napisał(a): goła baba

Gdzie ona goła hm..?
Emotikona źle wycięta, widać jeszcze białe pozostałości.
Jak dla mnie reklama średnia, nie zwróciłbym na nią więcej uwagi niż na inne.
Dużo kolorów, dużo informacji. W skali 1-10 daje marne 2.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
raden może i masz rację z jaskrawymi napisami :) a co do ilości to według mnie nie jest tak dużo :) napisy są duże i wyraźne by było można szybko i dobrze przeczytać by wpadały w oko.
Czekam na kolejne opinie :D
  Odpowiedz
Daj napisy takie żeby pasowały do reszty.
  Odpowiedz