Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Reklamy od administracji jako powiadomienie o nowej wiadomości
Cześć, zacznę od początku:

Już któryś raz zauważyłem,że pokazuje mi nową wiadomość,a gdy kliknę nie ma nic nowego tylko w folderze odebrane między wierszami jest reklama jakieś gry online typu darkorbit itp

Widać chwytają się już chyba brzytwy niczym tonący:

[Obrazek: a593e959bb23a.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Siema. Mozesz to ukryć np wtyczką uBlock dla przeglądarki Chrome/Firefox, uzyj trybu Enter Element Picker mode.
  Odpowiedz
Soczysty odkop Milordzie ;)

Już dawno temu zrobiłem to :)
Niedostępny
  Odpowiedz
Wybacz z rozpedu odpisalem nie zauwazywszy ze twoj post był dawno temu:] ale moze komus sie jeszcze przyda.
  Odpowiedz