Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Reklamy świąteczne
Cześć wszystkim :)

Potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli macie dosłownie trzy minutki wolnego czasu, bardzo Was proszę o poświęcenie ich na wypełnienie świątecznej ankiety. Badanie to pomoże mi później przeprowadzić raport. Będę ogromnie wdzięczny za każde wypełnienie :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...rm?c=0&w=1
  Odpowiedz
Gotowe, choć z eeklamami mało mam wspólnego, bo nie korzystam z radia i telewizji oraz używam uBlocka :P
  Odpowiedz
Też blokuję reklamy, zawdzięczamy to agresji ze strony witryn, choć niektóre strony odblokowuję jak ładnie proszą i nie mają ich wiele. Strony z wideo, kóre odtwarzają się automatycznie mam całkowicie zablokowane w wynikach Google.

Ankietę również wypełniłem, mam nadzieję, że to pomoże. :)
  Odpowiedz
Witam. Wypełnione !:)
  Odpowiedz