Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rekrutacja na redaktora odjechanych!
W związku z powstaniem nowej grupy ogłaszamy nabór na redaktorów forum!
Wymagamy rzetelności, dyspozycyjności, umiejętności pisania poprawnych językowo wypowiedzi.
Oczekujemy 2 prac tygodniowo od każdego redaktora.
Tematów prac nie będziemy narzucać, w tej kwestii redakcja będzie miała wolną rękę.
Jeżeli jesteś chętny/a i chcesz spróbować swoich sił w redakcji - zgłoś się, wpisując swoją krótką kandydaturę poniżej :)
  Odpowiedz
No to ja złożę kandydaturę :)
Jestem Michał, Chciałbym zostać redaktorem odjechanych, ponieważ jestem stałym bywalcem forum. To dla mnie była by motywacja, by wystawiać ciekawsze tematy.
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Tak więc zgłaszam swoją kandydaturę. Jako, że właśnie akurat dzisiaj zrezygnowałem z redagowania innej strony, a i dziwnym zbiegiem okoliczności dostałem tę propozycję, to mogę spokojne napisać coś ciekawego co jakiś czas. Mam już doświadczenie w pisaniu artykułów, czy zapowiedzi i chyba to lubię, tak więc może się sprawdzę i na tym forum.
  Odpowiedz
Witam, chciałbym zostać redaktorem. Wiem że jestem na forum krótko, ale mam fajne pomysły. Wszystkie moje myśli pisze na forum, niektóre są śmiesznie głupie ale zawsze ciekawe :D Wiem że to tylko ranga i pewnie myślicie że chce redaktora bym się popisywał... W pewnym sensie masz rację, lecz to mnie będzie motywować do pisania interesujących tematów. Myślę że się przydam.

Pozdrawiam Negr1

PS Wiem że mam problemy z interpunkcją, staram się pisać poprawnie, lecz nie zawsze mi to wychodzi...
  Odpowiedz
Witam, chciałbym zostać redaktorem. Umiem pisać zrozumiałe opowiadania. Na forum jestem prawie cały rok. Nie mam problemów z ortografią zawsze zwracam uwagę na podkreślenia. Mam wiele ciekawych pomysłów.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
  Odpowiedz