Chwyta za serce, przebudza emocje, wytwarza dreszcze i ciary.
Film o tym samym tytule to mistrzostwo, ale chciałem porozmawiać tylko o ścieżce dźwiękowej.
Czy u Was również wzbudza takie emocje?
Pozdrawiam.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Requiem for a dream
|
20.11.2012, 21:06
Chyba jeden z najbardziej znanych soundtracków.
Chwyta za serce, przebudza emocje, wytwarza dreszcze i ciary. Film o tym samym tytule to mistrzostwo, ale chciałem porozmawiać tylko o ścieżce dźwiękowej. Czy u Was również wzbudza takie emocje? Pozdrawiam. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Tak jak jestem przeciwnikiem remixowania piosenek to właśnie ta podoba mi się w każdym wykonaniu. Sama nutka daje trochę do zastanowienia. Myślę, że trzeba najpierw zobaczyć film, a później można się wsłuchiwać.
Swoją drogą film także jest godny uwagi. Pozdrawiam Assassin-X |