Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy podobały ci sie nasze filmy?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
84.62%
11 84.62%
Nie
15.38%
2 15.38%
Razem 13 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Reszta filmikow PowerBoysPL
Reszta filmików PowerBoysPL

Zapraszam do subskrybowania konta na youtube PowerBoysPL
Miłego oglądania :D

Odpowiedz
Od pierwszego filmiku do ostatniego zrobiliście duże postępy. Fajnie się ogląda i efekty też coraz lepsze. Filmiki głównie o tematyce "wojennej", ale elementów humorystycznych też nie brakuje. Czekam na kolejne:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Zbiory ciekawe :) Tylko czekać emisji odcinkowej w TV :) hehe
  Odpowiedz
Przyznam, że jestem pod wrażeniem :)
  Odpowiedz
Super! Czekam na następne odcinki :)
  Odpowiedz
no chłopaki super filmiki czekamy na kolejne odsłony.
  Odpowiedz
Super filmy bardzo mi się podobają:)
  Odpowiedz
Czy wy przypadkiem nie gracie w ASG? Muszę przyznać że filmiki zrobiły na mnie wielkie wrażenie naprawdę super:)
  Odpowiedz
Filmy zostały obrobione w Adobe After Effects, ciekawe efekty robicie postępy.
Ciekawe efekty znajdziecie również na kanale youtube na który serdecznie zapraszam kliknij tutaj filmy to nasza pasja. Są tam amatorskie filmy grupy przyjaciół "zarażonych" miłością do filmów.

Pozdrawiam ...
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości