Techno hmm bardzo, ale to bardzo rzadko zdarza mi się tego słuchać. Łeb od tego strasznie boli

![[Obrazek: 9dLeST2.png]](https://i.imgur.com/9dLeST2.png)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rock vs Techno
|
23.11.2013, 01:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2013, 01:51 przez Nieśmiertelny.)
Rock - niektóre utwory po przetłumaczeniu (swoim sie rozumie
![]() ![]() Techno hmm bardzo, ale to bardzo rzadko zdarza mi się tego słuchać. Łeb od tego strasznie boli ![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.11.2013, 21:23
Zdecydowanie Rock
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
24.11.2013, 21:26
Shina96 napisał(a):ukochana gitara basowa <3Cieszę się, że też lubisz bas, ale nie on największą rolę spełnia w muzyce rockowej ![]()
15.12.2013, 15:15
Jeśli miałabym wybrać to rock. Oprócz muzyki ważny jest tez tekst. Nie lubię sluchać muzyki, żeby się odmóżdżyć... Lubię kiedy zmusza do myślenia, a słuchając techno ciężko o to...Przynajmniej moim zdaniem.
15.12.2013, 18:15
Whisper napisał(a):Oprócz muzyki ważny jest tez tekst. Nie lubię sluchać muzyki, żeby się odmóżdżyć... Lubię kiedy zmusza do myśleniaA widzisz, ja jestem kompletnym słuchowcem pod tym względem. Nie umiem słuchać tekstu, kompletnie, muzykę przyjmuję emocjonalnie, bardziej zmysłowo. Stanowczo wolę wersje instrumentalne. Pobudzają mnie również nutki, które normalnych ludzi po prostu usypiają... Mogę całymi dniami słuchać tego typu melodii.
15.12.2013, 18:58
da Vinci napisał(a):A widzisz, ja jestem kompletnym słuchowcem pod tym względem. Nie umiem słuchać tekstu, kompletnie, muzykę przyjmuję emocjonalnie, bardziej zmysłowo. A czujesz jakieś emocje słuchając techno? Bo ja oprócz poirytowanie nie czuję nic ![]() |