Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zarejestrowałam się, aby odpowiedzieć w tym wątku, a teraz nie wiem od czego zacząć i co w ogóle napisać. Przede wszystkim panie Administratorze, jestem pełna podziwu i szczerze zazdroszczę tej dziewczynie Prezent bez okazji to bardzo miła niespodzianka, do tego cała reszta, w istocie samo wykonanie i ile zaangażowania. Brawo, Vinci, brawo!
Miło mi, że tak uważasz, Magdaleno Ciesze się, że potrafisz to docenić. Wiele kobiet dziś, wolałoby Biżuterię, czy jakieś ciuszki, a przecież nie o treść tutaj chodzi, tylko o formę
Różni są ludzie, podobnie jak i faceci, są tacy jak ty i tacy, którzy nie zrobiliby nic dla swojej kobiety. Ja na pewno wolałabym taki prezent, niż drogą biżuterię
Gdzie są tacy faceci?
Szczerze pisząc, taka niespodzianka jest dużo milsza niż jakiś drogi prezent (np wspomniana biżuteria), bo wymaga pomysłowości, zaangażowania i wkładu pracy (gratuluję Vinci).
Miśki są urocze :-)
Widzę, że dołączę do wyżej pisanych damskich wypowiedzi
Poza tym, jestem święcie przekonana, że podobni Tobie @daVinci faceci, to chowacie się po jakichś kątach
Bo to naprawdę mała rzecz, ale ważniejsza niż kupiony na odczep się, nawet najdroższy prezent.
Mam nadzieję, że dziewczyna Cię docenia :x. Szczęścia dla Was