mojastrona.pl/folder/mojezdjęcia.html
mojastrona.pl/folder/moje_zdjęcia.html
mojastrona.pl/folder/moje-zdjęcia.html
mojastrona.pl/folder/moje+zdjęcia.html
...
Lub inaczej ...
Prosił bym także o wyjaśnienie dlaczego tak a nie inaczej
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rozdzielanie wyrazów w linkach
|
Jak efektywniej jest rozdzielić wyrazy w linku?
mojastrona.pl/folder/mojezdjęcia.html mojastrona.pl/folder/moje_zdjęcia.html mojastrona.pl/folder/moje-zdjęcia.html mojastrona.pl/folder/moje+zdjęcia.html ... Lub inaczej ... Prosił bym także o wyjaśnienie dlaczego tak a nie inaczej
---
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.11.2011, 21:26
Google nie gryzie http://www.google.pl/search?aq=f&gcx=c&s...azne+linki
To są podstawy pozycjonowania, nie będę tutaj opisywał zasad tworzenia przyjaznych linków bo napisałbym książkę. Polecam zapoznanie się z podstawami pozycjonowania a dowiesz się dlaczego tak a nie inaczej.
11.11.2011, 00:06
Szymon napisał(a):Jak efektywniej jest rozdzielić wyrazy w linku? A po co chcesz je rozdzielać jeśli można wiedzieć?
12.11.2011, 03:46
Lepiej jest jakis_link , można też jakis-link wszystko zależy od tego jaki efekt chcesz osiągnąć.
|