ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
Używaj przycisku rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rozmazuje mi się ekran
|
||
20.05.2012, 09:04
Stabilizator napięcia poszedł.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.05.2012, 13:35
Zależy jaki telewizor w serwisie może sobie policzyć 150 z robocizną ^_^ albo i więcej
23.05.2012, 20:12
Chodzi mi o model tego stabilizatora może być nowszy albo starszy , a nowszy wiadomo więcej kosztuje ...
06.08.2012, 15:57
ja mam tak samo w monitorze LCD Acer AL1916 jak np wyłączę grę to jest rozmazane, a jak wyłączę i włączę monitor jest wszystko ok.
18.11.2012, 13:46
Ja kiedyś miałem podobny problem, zmiana karty graficznej pomogła, sprawdź monitor pod innym pc
|