Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rysowanie :)
Jared leto jak żywy.
Brawo ;)
Pewnie sporo czasu ci to zajęło...
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Trochę czasochłonne to jest, nie da się zaprzeczyć :) ale warto jest trochę popracować a potem czytać Wasze komentarze i wiedzieć że to był dobrze wykorzystany czas :D
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
No więc na święta dostałam długo wyczekiwany tablet graficzny :D Oto moja pierwsza praca w całości zrobiona używając go :)

[Obrazek: walter+white2.png]

Z niecierpliwością czekam na opinie ;)
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Fajnie zrobione. Masz naprawdę duży talent.. Lewe oko rzęsa, jakby jej nie było, i szyja jakby była zakryta tłem po części, a tak naprawdę dobra praca. No i reputka za talent i za oglądanie dobrych seriali Haha
  Odpowiedz
White jak żywy :) Drobnych błędów nie brakuje, ale nie jest to zdjęcie, tylko praca tworzona od zera. Podoba mi się właśnie ta "niedoskonałość", jak na przykład niesymetryczne oprawki okularów. Widać, że tworzyłaś ten portret i włożyłaś w niego wiele pracy. Dobra robota.

Jedna sugestia jeszcze... Myślę, że broda powinna być nieco gęstsza, a same włoski, bardziej "gibkie", zaokrąglone delikatnie. Proste prezentują się sztucznie ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości