(05.07.2012, 08:12)WazzUp napisał(a): Niedawno powstało całkiem spore Centrum Handlowe
Millenium Hall
A tutaj krótkie wideo z otwarcia, dodam iż ludzie się ledwo pomieścili były zacięte walki o tanie produkty, schody ruchome uległy awarii
Bodajże są tam 3 sale kinowe, sam dokładnie nie wiem 
Róże sklepy, ogólnie warto tam zaglądnąć
Akurat z tym się całkowicie zgodzę, bylem dosłownie w samym centrum wydarzeń, pracując dla Super Pharmu zlokalizowanego na terenie Millenium Hall. Promowaliśmy własnie ta aptekę w pierwszych 4 dniach otwarcia (W tym w pierwszym dniu kiedy centrum otwarto) tego centrum handlowego, był taki ścisk ze dosłownie się nie dało ruszyć a my do promocji naszego klienta używaliśmy GoBoarda który wygląda tak:
to już w ogóle masakra.
Bylem w Rzeszowie przez 5 dni i muszę przyznać ze jest to zaraz po Przemyslu, Jeleniej Górze i Mojej ulubionej Kościerzynie najpiękniejsze miasto w którym miałem okazje przebywać

Jedynie co pozostawiło u mnie wrecz niesmak po wizycie w tym mieście to miejsce naszego noclegu które wynajęła nam firma w której pracuje. Mowa tutaj o Schronisku Młodzieżowym "ALKO" mieszczącym się na rynku zaraz obok Ratuszu. - Zdecydowanie nie polecam tego miejsca jako noclegu
Dodam jeszcze od siebie ze w Rzeszowie jest najtańsza i jedna z najlepszych pizzerii w jakiej bylem, mieszcząca się zaraz naprzeciwko owego schroniska w którym mieszkaliśmy zaraz obok CARPE DIEM
A oto 2 zdjęcia z mojego pobytu w Rzeszowie, wykonane w trakcie naszej pracy w Millenium Hall