"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Rzeszów zaprasza
|
03.12.2013, 18:31
Prawie jak Manhattan
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.12.2013, 16:06
Pięknie! A kojarzysz może hotel antyczny dwór? Bo planuje weekend w Rzeszowie właśnie na zwiedzanie (teraz już wiem co ) tylko się zastanawiam gdzie się zatrzymać.
14.12.2013, 10:39
A czy ten hotel nie jest czasem w Rudnej Małej ??
17.01.2014, 15:49
Bardzo lubię Rzeszów i zatrzymywać się w Antycznym Dworze Piekne miejsce
02.02.2014, 14:18
Nie chce robić off topu, dlatego napiszę tutaj o tym
Przed chwilą pokazało mi się na Facebook, pewna stronka Nie polecam w Rzeszwowie. Wkurzyło mnie bardzo, co za człowiek stworzył ta stronę i po co? Jeśli się komuś nie podoba miasto Rzeszów, to niech się przeprowadzi do innego miasta, może tam będzie miał lepiej. A tacy ludzie to wolą komentować i pisać ogólnie, nie wiem co przez to mają osiągnąć? Zastanawiam się czy to nie zgłosić do administracji Facebook? Jak myślicie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
13.02.2014, 13:54
Haker ta strona to prawdopodobnie coś na kształt hejtedu, w którym ludzie mogą pisać o tym co ich spotkało, i by nie spotkało to innych na przyszłość. Warto przeczytać opis fp, który brzmi: "Piszcie do nas o firmach i usługach niegodnych polecenia. Informujcie o ciekawych wydarzeniach. Ostrzegajcie innych jeżeli zostaliście oszukani..." To nie jest, "Nie polecam Rzeszowa", tylko nie polecam tego co jest, co mi się przydarzyło, lub czy zostałem oszukany by ostrzec innych.
Jeśli coś się nie podoba to won do innego miasta? No weź zluzuj stary, każdy ma prawo wyrażać opinie na dany temat, bo takie mamy prawo. Jedni krzyczą, zgłaszają, a tu powstał fp "Nie polecam w Rzeszowie", w którym ludzie żalą się na to co ich spotkało. Równie dobrze można powiedzieć: Haker, nie podoba mi się to że nie polecasz strony: Nie polecam w Rzeszowie, więc idź na inne forum o tym gadać |