Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SPAMchomik - program do wysyłki reklam w CHR - UWAGA! Wykrada hasła!
(29.07.2012, 10:00)tomson441 napisał(a): A ja mam takie pytanie
Czy można się logować na chomika kiedy ten program wysyła reklamy??
liczę na odpowiedź;)

Właśnie zapomniałem napisać nie można bo wtedy zmieniaja sie cookies i przestanie wysyłac :)

Wczoraj było 13 pobran :) dziekuje
  Odpowiedz
Niektóre płatne antywirusy mają też usługi polegające na anonimowej analizie pliku przez żywe osoby. Jako że teraz jednak nie mam dostępu do narzędzi którymi sprawdzam pliki polecam użyć trialowej wersji comodo. Tam przeanalizują plik.
  Odpowiedz
Coraz wiecej widze wiadomosci na chomikuj wysłane moim programem :D
  Odpowiedz
Będzie jakaś aktualizacja?? Fajnie by było jak by wyskakiwało okienko z captcha na wierzch:-)
Reg. punkt 3
  Odpowiedz
No przydała by się aktualizacja :)
  Odpowiedz
jak to pobrać ? :|
  Odpowiedz
ja mam pytanie takiej natury:

Czy ten program dziala na linuksie dokladniej Debianie ?? :D
  Odpowiedz
A ja mam problem z tym spamerem. Przez 1 dzień użytkowania działał, wysyłał a potem już przestał. Loguję się klikam aby rozpocząć wysyłać, a potem widzę wszędzie Off,Off itd... co się stało ? Dodam że u kolegi na win7 działa ;)
  Odpowiedz
A ja z całkiem innej beczki, nie zdziwcie się jak za chwile chomikuj znowu zmieni coś w zabezpieczeniach przeciwko botom albo wstawia kod po każdej wysłanej wiadomości.
Jutro wyślę program do odpowiedniego człowieka i on go przeanalizuje a potem napiszę jaki będzie werdykt.
  Odpowiedz
U mnie jest problem. Bo jak kliknę Wysyłaj, to ciągle pisze Czekaj...

Mam windows 7
  Odpowiedz